Током викенда задржано 10 алкохолисаних возача и 1 под дејством марихуане

Мали: Минимална зарада ће нам први пут ићи на скоро 300 евра
30.08.2021.
Почела уградња гребаног асфалта у лесковачким улицама
30.08.2021.
Мали: Минимална зарада ће нам први пут ићи на скоро 300 евра
30.08.2021.
Почела уградња гребаног асфалта у лесковачким улицама
30.08.2021.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу и Лебану у току викенда задржали су десеторо возача који су управљали возилима под дејством алкохола и једног под дејством марихуане, стоји у саопштењу ПУ у Лесковцу.

Двојица возача, двадесеттрогодишњи возач „аудија“ који је возио са 1,70 промила алкохола у организму и тридесеттрогодишњи возач „пежоа“ који је управљао аутомобилом са 1,66 промила алкохола, изазвали су саобраћајне незогде у којима нико није повређен.

Лесковачка полиција је зауставила двадесечетворогодишњег возача „пежоа“ који је управљао возило сам 2,96 промила алкохола у крви.

Такође, код четрдесетпетогодишњег возача „голфа“ измерено је 1,53 промила алкохола у крви, четрдесетшестогодишњег возача „форда“ 1,79 промила алкохола у крви, четрдесетоједногодишњег возача „аудија“ 1,29 промила алкохола, двадесетосмогодишњег возача „голфа“ 1,30 промила алкохола, педесетдеветогодишњег возача мопеда 1,51 промил алкохола у крви и тридесетпетогодишњег страног држављанина који је управљао „голфом“ 1,75 промила алкохола у крви.

Полиција у Лебану је зауставила седамдесетдвогодишњег возача „пежоа“ који је возио са 1,48 промила алкохола у крви.

На периферији града заустављен је и двадесетчетворогодишњи возач аутомобила „бмв-а“ код кога је откривено присуство марихуане у организму.

Против свих возача поднете су прекшајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

Фотографија: република.рс