Зорица Брунцлик после више година поново у Лесковцу

ЈП „Пијаца“ обележило славу Велику Госпојину
27.08.2021.
Министарка Татјана Матић посетила „Роштиљијаду“
28.08.2021.
ЈП „Пијаца“ обележило славу Велику Госпојину
27.08.2021.
Министарка Татјана Матић посетила „Роштиљијаду“
28.08.2021.

У петој ноћи лесковачке „Роштиљијаде“, пред бројном публиком, наступила је Зорица Брунцлик у пратњи свог супруга Мирољуба Аранђеловића Кемиша и зета Милоша Вујановића.

„Колико сам срећна што сам дошла, ово што нисам била у Лесковцу се броји деценијама, не у годинама. Видим да имате слуха и да сви лепо певате, нико не фалшира. Дозволите ми да кажем да сам срећнија од вас што сам овде са вама “, рекла је Зорица Брунцлик.

У хитовима које је певала уживале су све генерације и певале са њом у глас. Концерт је отворила песмом „Када би ме питали“, а затим су се ређали хитови: „Кошава“, „Откопчано јелече“, „Ја знам“, „Тамо где си ти“ и други.

Непосредно пре концерта, за Зорицу Брунцлик, њеног супруга и зета приређен је пријем у Свечаној сали.

„Естрадни брачни пар Мирољуб Аранђеловић Кемиш и Зорица Брунцлик ће извести најлепше песме из својих богатих каријера, а слободно могу да кажем, наже легендарне певачице народне музике, која је толико година на овим просторима доминантна. Желимвам успешан насптуп и добродошлицу. Град Лесковац увек прима госте раширених руку и отовореног срца. Ви сте наши домаћини и пријатељи. Сигуран сам да ће то бити један од најпосећенијих концерата, не само на 'Роштиљијади', него уопште“, казао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Зорица Брунцлик је захвалила градоначелнику на гостопримству и истакла како овакав дочек није својствен сваком граду и да се због тога осећа величанствено.

„Гледам вас овде, некима се ни тате ни маме нису родиле кад сам ја почињала. Свеједно, лепо је видети вас у оволиком броју, значи да поштујете ову манифестацију која толико дуго траје. Надам се да неће опет проћи толико година, колико нисам била до мог следећег доласка“, истакла је Брунцлик.

Овом приликом Зорица Брунцлик је најавила свој концерт у „Београдској арени“ и позвала градоначелника Лесковца Горана Цветановића да буде њен гост. Концерт ће се одржати 25. новембра, где ће обележити јубилеј од 45 година.