ЈП „Пијаца“ обележило славу Велику Госпојину

Данас и сутра упис у средње школе
27.08.2021.
Зорица Брунцлик после више година поново у Лесковцу
28.08.2021.
Данас и сутра упис у средње школе
27.08.2021.
Зорица Брунцлик после више година поново у Лесковцу
28.08.2021.

ЈП „Пијаца“ данас је усвојим просторијам обележило славу – Велику Госпојину.

„Пијаце су кроз историју биле место на ком се окупљао највећи број људи. Тако је и данас, пијаца окупља много наших суграђана и свакоднено је пуна људи и живота. Зато се град Лесковац труди и ради на модернизацији и побољшању пословања свих па и овог предузећа. Ради унапређења пословања и квалитета услуга изграђен је нови пијачни комплекс и простор око пијаце, укупно је уложено око 124 милиона динара. Поред тога, предузећу су уступљене нове просторије у вредности од 28,5 милиона динара“, рекла је члан Градског већа Александра Ђорђевић.

Ђорђевићева је овом приликом истакла да је план да се улагање у „Пијацу“ настави, пре свега у инфраструктурно уређењ кванташке пијаце, тако што ће се поставити ЛЕД расвета и уредити простор на робној пијаци бр. 4. односно пијаци која се налази у продужетку улице Краља Петра Првог.

Слава је обележена резањем колача од стране свештеника Владимира Јовића.

Домаћин славе Иван Миленковић је захвалио свима штто су присуством увеличали овај догађај и пожело много здравља и успеха. Наредне годин у улози домаћина славе биће директор ЈП „Пијаца“ Милан Стојковић.