Амадеус у Лесковцу: Токан ће наставити да живи у нама

Стефан Анђелковић победник такмичења мајстора роштиља
26.08.2021.
Оборен рекорд, направљена пљескавица од 67 килограма
27.08.2021.
Стефан Анђелковић победник такмичења мајстора роштиља
26.08.2021.
Оборен рекорд, направљена пљескавица од 67 килограма
27.08.2021.

Наступ који је вечерас одржала група „Амадеус“ био је посвећен преминулом члану бенда Токану.

„Вечерашњи концерт посвећујемо нашем преминулом бубњару, Бојану Златановићу Токану. Види нас он негде одозго. Бог је погрешно помешао карте, живот иде даље, а он ће живети у нама и са вама“, рекао је клавијатуриста Александар Станимировић.

Нажалост, певач Бојан Тасић Џаја из здравствених разлога није присуствовао концерту. Како је рекао Станимировић, он је добро, али чека да му истекне карантин. Уместо певача на сцени се нашао Мирче Радуловић, који је пуна два сата певао присутнима.

Све време током наступа интеракција са публиком је била фантастична. „Можда“, „Није свеједно“, „Љубав и хемија“, „Моја је земља“ само су неки од хитова који су се вечерас чули.

Најупечатљивији и најдирљиви тренутак на наступу био је када су чланови бенда посветили песму „Лажу те“ преминулом Токану.

Нешто мало пре њиховог концерта, градоначелник Лесковца Горан Цветановић им је приредио пријем у Свечаној сали.

„Вечерас на Роштиљијади, након више година, наступају наши драги момци из Амадеус бенда. Амадеус и Лесковац су прошле године изгубили много, када је због последице изазване короном, преминуо бубњар Бојан Златановић Токан, који ће наставити да живи кроз ове остале момке овог састава“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.


Цветановић је овом приликом нагласио да ће његов кандидат за Октобарску награду бити преминули Токан.

"Након Бојана Станимировића добитника Октобарске награде, мој кандидат за постхумно уручење признања града Лесковца бити и Токан који је својим талентом оставио неизвисив траг на музичкој сцени Лесковца, Србије и региона", нагласио је градоначелник Лесковца.