Цветановић организовао пријем за параолимпијце

Раст броја новозаражених у Јабланичком округу
24.08.2021.
„Кербер“ окупио љубитеље рока у Лесковцу
25.08.2021.
Раст броја новозаражених у Јабланичком округу
24.08.2021.
„Кербер“ окупио љубитеље рока у Лесковцу
25.08.2021.

Лесковчани Милан Петровић и Горан Шмелцеровић ће 31. августа и 3. септембра представљати Србију на Параолимпијским играма у Јапану у бициклизму.

„То је за нас велика част и привилегија. Најмање што смо могли да за њих учинимо је да их финанскијски подржимо сумом од 300 хиљада динара кое ће они искористити да покрију трошкове организације и набавке опреме. Ви сте наши хероји без обзира на пласман и медаље које ћете сигурно освојити. Оно што сте до сада успели да постигнете је вредно је дивљења и свима нама могу послужити као пример какав народ и какву земљу представљате. Наши најбољи амбасадори су спортисти попут Милана, који је носилац Октобарске награде града Лесковца за 2011. годину и најбољи спортиста 2020. године и Горана, који ће сада први пут износим ову инфомрацију бити мој кандидат за Октобарску награду ове године“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Градоначелник је говорио и о значајним издвајањима локалне самоуправе града Лесковца, где се за спорт опредељује 95 милиона динара.

„Трудићемо се максимално, жељни смо трке и желимо да у што бољем светлу представимо град и нашу земљу“, закључио је Милан Петровић.

Он је потом захвалио градоначелнику на лепим речима, а затим му уручио пајицу параолимпијског тима Србије.