Почео фудбалски трунир „Роштиљко“

Почела „Роштиљијада“, Цеца запевала пред лесковачком публиком
24.08.2021.
Раст броја новозаражених у Јабланичком округу
24.08.2021.

У Лесковцу је данас почео фудбалски трурнир „Роштиљко“ где се пријавило 26 екипа, односно 300 малих фудбалера из Лесковца, Ниша, Власотинца, Параћина и села Бошњаце.

„Град Лесковац ће наставити да улаже знајачна средства у развој спорта. Подсетићу вас да се некада за спортске клубове издвајало свега 18 милиона динара, док се данас за те намене издваја 95 милиона динара, уз велика улагања и у спортску инфраструктуру од изградње терена са вештачком травом на коме се сада налазимо, а за који је издвојено 32 милиона динара, реконструкције вишенамнске хале Партизан што је подразумевало издвајање преко 70 милиона динара, уређења спортског терена у које је инвестирано преко 60 милионадинара, улагања у СРЦ, па све до једног од највећих спортских пројеката фудбалског стадиона вредног 21 милион евра“, рекао је члан Градског већа Стефан Китановић.

Веома је важно да деца од малих ногу буду у спорту и да своје слободно време испуне квалитетним активностима, наглашава Китановић и додаје да се на тај начин граде карактер учи фер-плеј и тимска игра.

„Поздравио бих све наше пријатеље тренере и пре свега ово богатство, нашу децу. Пожело бих деци лепо дружење, пуно дриблинга, пуно лепих голова и нека најбољи победи. Знчај овог турнира је велики за социјализацију, деца се друже, оно шт раде примењују на утакмицама, развијају се“, истакаоа је тренер ГФК „Дубочица“ Срђан Петковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос