Почела „Роштиљијада“, Цеца запевала пред лесковачком публиком

Први фанови већ стигли, једва чекају Цецин концерт
23.08.2021.
Почео фудбалски трунир „Роштиљко“
24.08.2021.
Први фанови већ стигли, једва чекају Цецин концерт
23.08.2021.
Почео фудбалски трунир „Роштиљко“
24.08.2021.

Орило се вечерас Широком чаршијом, а како и не би, када се након годину дана паузе поново одржава фестивал роштиља у Лесковцу.

Мирис и укус пљескавица привукао је љубитеље роштиља који су одлучили да посете ову манифстацију и уживају у њој.

„Припала ми је изузетна част и задовољство што смо у времену када се цео свет бори са глобалном пандемијом успели да осмислимо и организујемо 31. Роштиљијаду и учинимо је једном од најпрестижнијих у овом делу Европе“, рекао је директор Туристичке организације Небојша Коцић.

Такође, било је и публике која је дошла због фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић, која је са концертом почела у 22.00 часова.

Непосредно пре концерта у Свечаној сали за Цецу је био организован пријем и том приликом градоначелник Лесковца Горан Цветановић је рекао како је велика част што ће прво вече овогодишње „Роштиљијаде“ обележити концерт наше највеће звезде.

„Сматрам да није случајно што наша вечерашња гошћа потиче са југа Србије. Сигуран сам да ће Ваш наступ бити за памћење и да ћете обележити 31. 'Роштиљијаду'“, рекао је градоначелник Цветановић.

Пред више хиљада људи песмом „Београд“ Цеца је званично отворила свој концерт и са својом публиком певала око два сата.

Подсетимо, овогодишња „Роштиљијада“ почела је 23. и трајаће до 29. августа, а посетиоци ће свих дана моћи да уживају у богатом програму, као и у доброј и укусној храни.