Измена режима саобраћаја због „Роштиљијаде“

У Јабланичком округу корона потврђена код 19 особа
22.08.2021.
У Јабланичком округу још 22 заражена вирусом корона, највише из Лесковца
23.08.2021.
У Јабланичком округу корона потврђена код 19 особа
22.08.2021.
У Јабланичком округу још 22 заражена вирусом корона, највише из Лесковца
23.08.2021.

Због одржавања манифестације "Роштиљијада", а на основу Решења о привременој измени режима саобраћаја, доћи ће до потпуног затварања саобраћаја на делу улице Булевар ослобођења у центру Лесковца, на државном путу и "Б" реда број 39 (некад магистрални пут М-9) и то од раскрснице улице Булевар ослобођења са улицама Николе Скобаљића и Цара Лазара (код Технолошког факултета), до раскрснице Булевара ослобођења са улицом Ивана Милутиновића (код моста на реци Ветерници) у периоду од 21. августа у 18.00 часова до 30. августа текуће године у 16.00 часова.

Аутобуска стајалишта звана "Југопластика" и "Робна кућа" привремено се стављају ван употребе за време трајања ове манифестације, а замениће их постојећа стајалишта звана Три шешира, Пошта, Дом партизана. Јавни аутобуски превоз за правце према: Лебану, Бојнику и Вучју ће се одвијати на следећој релацији: ЈП "ГАС" - улицом 28. марта - Булевар Николе Пашића - улицом Јужноморавских бригада.

Јавни аутобуски превоз за правце према Печењевцу, а имајући у виду да се мора користити аутобуско стајалиште звано "Сува река" одвијаће се на следећој релацији: ЈП "Гас" улицом Краља Петра Првог - Млинском улицом - улицом Пана Ђукића - улицом Др Јована Кашиковића - Светоилијском улицом - улицом Јужноморавских бригада.

Саобраћај ће се у овом периоду одвијати према постављеној саобраћајној сигнализацији и по регулисаним алтернативним правцима, стоји у саопштењу Туристичке организације Лесковац.