ССП: Док се градоначелник богати, грађани гладују

Ево који су критеријуми за добијање државне субвенције за замену столарије
19.08.2021.
Обележени „Дани крушке“ у Вучју
19.08.2021.
Ево који су критеријуми за добијање државне субвенције за замену столарије
19.08.2021.
Обележени „Дани крушке“ у Вучју
19.08.2021.

Председница ССП-а у Лесковцу Јелена Спирић упутила је медијима саопштење које се односи на скорашње обраћања градоначелника Лесковца Горана Цветановића јавности, у оквиру ког су представљени остварени резултати од августа 2020. године до августа текуће године.

„Годишњица од формирања власти у Лесковцу, обележена је хвалоспевима Цветановића, коме другом, него самом себи. Пружио је својим суграђанима оно што нико никад није, нити ће. Задужио је грађане Лесковца собом. У праву је градоначелник, учнио је за себе своје сараднике, своју странку, стране инвеститоре, али и оне домаће, блиске њему и СНС-у, више него било ко. За грађане и град остало је оно ништа, што само након њих остаје“, наводи се у саопштењу.

Лесковац на мапи постоји само када је Роштиљијада актуелна, зато чак и сада када ковид опет узима маха „џнтлмен године“ познатим естрадним певачицама даће 7 милиона динара. Имаће шта посетиоци да виде на Роштиљијади. На велелепном тргу видеће уместо 100% само 37% завршених радова. Видеће и пословни амбијент који је створио у коме домаћи радници раде за дневницу од „чак“ 15 евра, а страни за 40. Видеће и нову ЛЕД расвету која је смањила осветљење, а повећала број неисправних сијалица. За замену једне такве сијалице режимска фирма узима нечију месечну зараду, док радник заради само 203 динара. Све је градоначелник грађанима Лесковца, али и мештанима околних села пружио. Није заборавио пољопривреднике па су добили чак три пута ниже субвенције за пољопривреду, тврде из ове странке.

„Треба веровати Цветановићу да је никад боље, а не веорвати својим празним џеповима и стомацима. Својим старим аутомобилима, неплаћеним рачунима и празним кредитним картицама. Не верујте својим супружницима или деци који су морали да оду у иностранство како би преживели. Верујте њему и његовима, са њиховим становима кућама,локалима, аутомобилима“, стоји у саопштењу.

„Заиста, оваковог градоначелника Лесковац никад није имао“, истиче се у саопштењу ССП-а у Лесковцу.