Уређене просторије МЗ „Хисар“

Још 19 особа позитивно на ковид
12.08.2021.
Подељено 19 уговора за финансирање омладинских и волонтерских пројеката
12.08.2021.
Још 19 особа позитивно на ковид
12.08.2021.
Подељено 19 уговора за финансирање омладинских и волонтерских пројеката
12.08.2021.

Град Лесковац као одговорна локална самоуправа непрекидно улаже и помаже месне заједнице,јер оне играју веома важну улогу у животу целокупне заједнице. Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је са својим сарадницима обишао просторије МЗ „Хисар", које су недавно адаптиране, а у њих је уложено 300 хиљада динара.

"Просторије су окречене, набављен је намештај, рачунарска опрема, део столарије је замењен, део офарбан, извршена је санација фасаде. Становници овог дела града добили су један леп и функционалан објекат који ће им, сигурна сам бити центар окупљања и доношења важних одлука. Недавно су у овом крају реконструисане и две улице - улица Милоша Обилића и улица Југ Богданова, укупне вредности 14,3 милиона динара, доке Светоилијска улица реконструисана 2018. године са око 33 милиона динара", рекла је члан Градског већа Владанка Стаменковић.

Цветановић је овом приликом говорио о важним инфраструктурним објектима који су поред објекта МЗ Хисар, изграђени, реконструисани или санирани у претходних неколико година на територији те МЗ, почев од реконструкције Сетоилијске улице, затим Илинденске, Милоша Обилића, Југ Богданова, чиме је олакшан посао ватрогасцима, као и набавком нових возила и нове опреме, обејкта ОШ "Светозар Марковић" као и ограде на истој.

Испред МЗ „Хисар" говорио је Зоран Стаменковић који је захвалио граду и градоначелнику Цветановићу на помоћи и уређеним просторијама које им много значе јер се на том месту одржавају састанци, воде важни разговори и прича о битним темама.