Паркет у великој сали у СРЦ „Дубочица“ обновљен

НСЗ: У четвртак исплата посебне новчане накнаде
11.08.2021.
Још 19 особа позитивно на ковид
12.08.2021.
НСЗ: У четвртак исплата посебне новчане накнаде
11.08.2021.
Још 19 особа позитивно на ковид
12.08.2021.

Паркет у великој сали у СРЦ „Дубочица“ у потпуности је репариран, за шта је из градског буџета издвојено 1,2 милиона динара. Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је са сарадницима посетио ЖКК „Хисар“ које тренирају у овој сали.

„Град за овај клуб издваја 880 хиљада динара. Познато је да суме издвојене за област спорта у буџету града Лесковца износи 95 милиона динара, за разлику од претходног периода од пре десетак година кад је износио 18 милиона динара. Нагласио бих да су услови за рад у СРЦ 'Дубочица' побољшани – потпуно је репариран паркет и град је за ово издвојио 1,2 милиона динара, док је пре годину дана саниран паркет и у малој сали за шта је било издвојено 330 хиљада као и кров изнад мале сале са 3,3 милиона динара“, рекао је члан градског већа Андрија Атанасковић.

Присутнима се обратио и председник ЖКК „Хисар“ Зоран Стојановић.

„Почели смо 2013. године само са мушким селекцијама. Од пре 2 године, кренули смо да радимо и са женским и сада имамо преко 150 дечака и девојчица“, нагласио је Стојановић.

Члан Градског већа Стефан Китановић је истакао да је спортски центар набавио две машине – трактор који је неопходан за кошење траве као и покретна скела, укупне вредности око 550 хиљада динара.

„Оно што тренутно радимо је поплочавање хола спортског центра од улаза до свлачионица, 400 квадрата, за шта се издваја 1,56 милиона динара. Оно о чему ми размишљамо да у наредних месец-два урадимо јесте да уградимоизмењиваче топлоте како бисмо обезбедили да у великој дворани током зиме буде топло, грејање до неких 16-17 степени за шта би било потребно издвојити 1,2 милиона динара“, нагласио је директор СРЦ „Дубочица“ Иван Миловац.