Мото-скуп у Грделици окупио љубитеље двоточкаша

Корона регистрована код 9 особа у Јабланичком округу
08.08.2021.
Велики скок броја новооболелих од ковида у Јабланичком округу
09.08.2021.
Корона регистрована код 9 особа у Јабланичком округу
08.08.2021.
Велики скок броја новооболелих од ковида у Јабланичком округу
09.08.2021.

У оквиру манифестације "Грделичко лето" синоћ је одржан мото-скуп на грделичком базену у присуству више стотине посетилаца и бајкера.

Мото-скуп је окупио љубитеље двоточкаша из целе земље и региона. Поред бајкера скупу су присуствовали градоначелник Лесковца Горан Цветановић и председник Скупштине града Александар Ђуровић, као и бројни Лесковчани, мештани Грделице и околних места.

"Ово је пети по реду Мото-скуп у организацији Дома културе у Грделици, а који се одвија под покровитељством града Лесковца. Ова млада манифестација расте из године у годину и захваљујући својим организаторима прети да прерасте у велики међународни скуп", рекла је помоћник градоначелника Јелена Стаменковић.

Стаменковићева је ову прилику искористила да честита организаторима на одличном програму и пожелела посетиоцима да уживају у вечери.

"Вечерас ћу премијарно да најавим да ће Дом културе у Грделици ускоро добити још једну веома атрактивну манифестацију, а она се зове Олд тајмер скуп - Грделица. Данас је изложено неколико аутомобила као најава за оно што следи, а то је велики Олд тајмер скуп у Грделици, који ћемо ускоро организовати. Још једном хвала што сте дошли", рекао је директор Дома културе у Грделици Марко Тривунић.