Двери: Ово је опасна игра, господо напредњаци, добрано сте се заиграли

Амбасадор Ирана у Лесковцу: Лесковац је град најбољих, надамо се да ћемо искористити потенцијале
28.07.2021.
Ухапшен младић из Власотинца због крађе аутомобила у Лесковцу
28.07.2021.
Амбасадор Ирана у Лесковцу: Лесковац је град најбољих, надамо се да ћемо искористити потенцијале
28.07.2021.
Ухапшен младић из Власотинца због крађе аутомобила у Лесковцу
28.07.2021.

ГрО Двери из Лесковца се огласио поводом јучерашњег одржаног СНС састанка у хали „Партизан“ и запитао се каква је ово игра и какве су ово опасне намере напредњака.

„Хала 'Партизан' направљена за спортске догађаје, за развој спорта у једном трену је претворена у велики филмски студио препун статиста са маскама навученим на браде са трећеразредним глумцима и режисерима без маски, чији филм већ на самом почетку овима постаје јасан“, кажу Дверјани.

Ако навелико режимски епидемиолози са др Коном на челу преко режимских медија најављују опаке корона сценарије које ће да изазове делта сој, како се онда чланови владајуће странке окупљају на само двадесетак дана од најављеног почетка сценарија у загушљивом затвореном простору, питају се из ове странке.

„Да ли сте то ви спремни на озбиљно нарушавање своје безбедности, здравља својих породица, али и свих других Лесковчана зарад опстанка на власти председника кога све више повезују са одређеним сумњивим групама? Ако на све ово одговорите са оним чувеним 'примили смо вакцину' одмах ћемо вас подсетити на речи чувеног вође ове приче који је већ једномучестовао у сличној кампањи, како ће бити потребне и трећа и четврта доза. И управо помињањем вакцине долазимо до суштине. Оставимо сад логичке закључке по страни. Они су нам послужили да вас ближе опишемо господо напредњаци, док ћемо у закључку ближе описати ситуацију у којој се налазимо или сценарио који је за нас предвиђен, а против кога ћемо се будите сигурни, жестоко борити“, стоји у саопштењу ГрО Двери.

Како наводе, неко покушава да пређе одређене границе чије прелажење нас је већ једном скупо коштало, неко покушава да дискриминише оне који другачије мисле, а чије је право загарантовано Уставом, а потом се питају „ко то прети господо да ће некоме ускратити право на лечење? Кога то да туже оболели од хроничних болести, они који нису могли адекватно да се лече у претходних годину дана? Кога да тужимо због дејства осиромашеног уранијума избаченог од стране 'највећих пријатеља' нашег председника, чије дејство се и данас осећа. Зашто ћутите?“

Дверјани сматрају да неко покушава да раздвоји људе који другачије мисле на једну страну.

„Знате ли ко је то у историји радио? Да ли су и неке траке спремна за све оне који не желе вакцину? Неко се усудио и на децу да удара и на њихово право на образовање. Чијој ћете то деци ускратити школовање? Ко сметако нешто и да помисли, а камоли да изјави? Ово је опака и опасна игра и ви сте се, господо напредњаци, добрано заиграли. Неко манипулише користећи сву моћ медија, али и неинформисаност грађана, управљајући ситуацијом управо помоћу страха и претњи, где сте ви што свесни, што несвесни учесници (што ни мало не мења смисао). Што се народ више буди, ваше претње су јаче и безобразније управо као ових дана, што само потврђује причу о буђењу и то да вам ова игра неће проћи. Не само да неће проћи, него ће неко за све ово најозбиљније одговарати, па ви ето још једном добро размислите о свему“, сматрају они.

Након логичких закључака, описа ситуације, како кажу из ове странке, саопштење је завршено твитом председника Двери Бошка Обрадовића, који гласи:
„После три предизборна митинга СНС на затвореном пред укупно 20 000 људи, сматрам потпуно неприхваљивим сваку одлуку тзв. Кризног штаба, а посебно однос према здравственим радницима који се нису вакцинисали и деци која траба да крену у школу. Н сме бити присилне вакцинације!“

„И неће бити“, завршавају Двери.