Отворен Аква парк „Атина“ у Лесковцу

Возила са мањим оштећењима пролазе технички, тврди МУП
23.07.2021.
У Јабланичком округу позитивна једна особа на ковид
24.07.2021.
Возила са мањим оштећењима пролазе технички, тврди МУП
23.07.2021.
У Јабланичком округу позитивна једна особа на ковид
24.07.2021.

На површини од 15.000 квадрата, на простору некадашњег мотела „Атина“ вечерас је отворен Аква парк „Атина“ у Лесковцу. Посетиоцима ће бити на располагању велики број тобогана, укупне дужине преко 400 метара, велики базен са кафићем, базен са вештачким морским таласима и мали базен са тобоганима за децу.

За израдњу ове инвестиције уложено је два милиона евра, вода се допрема из градске мреже и има преко 1500 лежаљки, што значи да може примити дупло више посетилаца, а о безбедности купача бринуће десет спасилаца.

„Листи градова чији су саставни део атракције попут аква паркова, од данас се и наш прелепи град Лесковац придружује. Овакав објекат је дуго чекана инвестиција у нашем граду и захваљујући овим отвореним базенима, употпуњена је туристичка понуда нашег града. Сигуран сам да ћеово бити место окупљања младих, породичних њуди, родитеља са децом, бака и дека са унучићима“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Отварању је присуствовао и државни секратар у Министарству привреде Драган Стевановићкоји је нагласио да ће отварање Аква парка бити веома значајно за читав град и читав Јабланички округ.

Аква парк „Атина“ ће бити отворен сваког дана од 10 до 19 часова. Дневна карта за одрасле биће 600 динара, док полудневна (од 14 часова) ће бити 400 динара. За децу од 7 до 12 година биће 300 динара, а полудневна 200 динара.
Такође, власници Аква парка су највали и журке, које ће бити викендом.