Компанија „Каталог“ отворила још један пословни центар у Лесковцу

Лесковачки вуковци отишли на наградну екскурзију
20.07.2021.
НСЗ: Исплата редовне и привремене новчане накнаде
20.07.2021.
Лесковачки вуковци отишли на наградну екскурзију
20.07.2021.
НСЗ: Исплата редовне и привремене новчане накнаде
20.07.2021.

Компанија „Каталог“ данас је на површини преко 300 метара квадратних отворила нови пословни објекат. Поред продаје телевизора, беле технике, кућних апарата, мобилних телефона, рачунара и рачунарске опреме у овом локалу грађанима Лесковца биће доступне и консултантске услуге.

„Каталог“ је основан 1993. године као породична компанија и током свих ових година пружао је услуге сервиса, израде софтвера по захтеву и прављење андроид апликација.

„У Каталогу који је први на југу Србије организовао Сајам технике у Лесковцу, дугогодишњем партнеру Мајкрсофта, тренутно ради 21 радник, а због убрзаног рада ће запослити још 10 наших суграђана до краја године“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Нови пословни ценатр биће пре свега орјентисан ка правним лицима и његова примарна делатност ће бити пружање консултантских услуга, навео је власник компаније „Каталог“ Максим Василев.

„Будући да су они основана циглапривредног развоја југа, треба им помоћ око технолошког развоја нарочито у делу увођења нових фискалних уређаја, електронских факутра, као иинтернет продаје, ми ћемо им помагати са 15 обучених радника“, рекао је Василев.

Артикли ће до краја недеље бити на снижењу.

„Тренутне акције које су планиране до краја ове недеље су попусти додатни на основну малопродајну цену. Ми се трудимо да имамо малопродајне цене, које су ниже од конкуренције, с тим што на те ниске цене дајемо ове недеље и додатне попусте за све посетиоце. Ти попусти не постоје и нису видљиви на сајту, већ ће бити само овде у овом локалу“, закључио је Василев.

У овај објекат, који се налази у улици Булевар ослобођења, тик уз Лесковачки културни центар, уложено је 23 милиона динара.