Ове године милион динара више за „Роштиљијаду“ у односу на 2019. годину

Видовдански пријем спортиста код градоначелник Лесковца
28.06.2021.
Промењена сатница концерта „Рузмарин“
28.06.2021.
Видовдански пријем спортиста код градоначелник Лесковца
28.06.2021.
Промењена сатница концерта „Рузмарин“
28.06.2021.

Данас је директор Туристичке организације града Лесковца, Небојша Коцић у Министарству трговине, туризма и телекомуникације, потписао уговор о суфинансирању манифестације „Роштиљијада“ у износу од милион динара вићи од износа који је добијен за реализацију „Роштиљијаде 2019“.

У исто време предат је и пројекат за санацију Омладинског насеља на Власинском језеру, које је од 2009. године у власништву града Лесковца. Одлуком Скупштине града Лесковца од 2011. године, овим објектима управља Туристичка организација града Лесковца. Насеље ће након санације, пружити идеалну могућност за развој туризма кроз реализацију школе у природи, али и за припрему спортиста и спортских екипа.Омладинско насеље које располаже са смештајним капацитетом од преко 200 лежајева, биће од виталног значаја за развој турима на југу Србије.

Велику помоћ око оба пројекта пружио је господин Жикица Несторовић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникације Владе Републике Србије, а у реализацији пројеката својим уделом и учешћем помоћ ће пружити и град Лесковац.