Двери: Пакао је на помолу, биће свима јасно врло брзо и због чега

Прославе мале матуре за осмаке поново ће бити организована у Спомен-парку
23.06.2021.
У Јабланичком округу још једна особа позитивна на ковид
24.06.2021.
Прославе мале матуре за осмаке поново ће бити организована у Спомен-парку
23.06.2021.
У Јабланичком округу још једна особа позитивна на ковид
24.06.2021.

Предраг Митровић, потпредседник ГрО Двери у Лесковцу на данашњој конференцији за медије рекао је како је пакао на помолу и биће свима јасно врло брзо и због чега, такође је најавио и социо-економски програм који ће се тицати града Лесковца.

„Ми ћемо изнети како би овај град требало да се структурно профилише, како би требало да се у овом граду ради, како и на који начин треба искористити ресурсе са којима располажемо и како ангажовати људе, пре свега младе људе, како би засновали породицу и кренули у живот на један сигурнији начин. Тако да ускоро очекујте социо-економски програм Српског покрета Двери за град Лесковац“, рекао је Митровић.

Он је истакао да у овом граду једноставно више не можете да седнете са било ким да поразговарате, а да обавештајне службе и поданици градоначелнику не јављају са ким, ко је, кад и зашто седео и о чему причао, а када се на конференцији за медије изнесу ставови политичких странака армија ботова креће да љага све што има везе са мишљењем оних који другачије мисле за разлику од оних који не мисле већ поданички следе и бране ставове градоначелника у овом граду.

„Зато смо овде и зато се налазимо на линији егзистенције, зато сви они који другачије мисле остају без посла и перспективе да у животу нешто ураде и није чудо што југ Србије има демографско пражњење и где људи свакодневно одлазе из ових средина“, казао је он.

По његовим речима лаж и симулирање су на сваком кораку.

„Лаж на сваком кораку, симулирање на сваком кораку. У здравственим центрима редови као и испред банака, нико не одговара ни за шта, а сви велики глумци су у свом послу тако профилисани да постају недодирљиви или су позвани да одраде свој посао, ако им се мимо плате коју примају једноставно удели неколико стотина евра и стави у џеп да би одрадили свој посао. Како у болници тако у Дому здравља као и у било којој јавној ниституцији, ако вам било који документ затреба, ако немате политичку припадност, везу или не можете да платите не заслужујете да добијете право да узмете било шта у овом граду или држави“, изјавио је Митровић.

Потпредседник ГрО Двери сматра да је пакао на помолу и да је очигледно да ћемо морати да решавамо битна питања везана за опстанак државе и нације, али се поставља питање ко ће то да ради и на који начин.

„Имам утисак да је много тога већ договорено много година пре него што се сада финишира продаја КиМ од стране актуелне власти и у тој целој игри свако има своју улогу“, закључио је Митровић.