Прославе мале матуре за осмаке поново ће бити организована у Спомен-парку

Душан Станојевић освојио прво место на такмичењу „LE SAKS FEST“
23.06.2021.
Двери: Пакао је на помолу, биће свима јасно врло брзо и због чега
23.06.2021.
Душан Станојевић освојио прво место на такмичењу „LE SAKS FEST“
23.06.2021.
Двери: Пакао је на помолу, биће свима јасно врло брзо и због чега
23.06.2021.

Александра Стојановић, ПР градоначелника Лесковца данас је у СРЦ „Дубочица“ рекла како ће поново бити организована прослава мале матуре у Спомен-парку, чим се осмаци буду растеретили полагања испита.

„Прослава мале матуре заказана је за 1. јул од 18 до 21 час. За добар провод биће задужена група 'Каспери', а град ће уз помоћ Туристичке организације организовати освежење и превоз ученика из околних места. Позивам све осмаке, њихове разредне старешине и директоре школа да се дужимо и журком обележимо завршетак једног и почетак новог школског раздобља“, изјавила је Стојановићева.

Она је истакла како у кошаркашком клубу „Плеј-оф“ тренира око 150 дечака, а тренери овог клуба свој нагласак стављају на разумевање кошаркашке обуке и труде се да деца овладају и развију своје играчке способности и вештине.

„Циљ им је, како кажу да се свако дете развије у здраву, карактерну, несебичну линост и тимског играча. Током постојања кроз клуб је прошло много генерација и много успешних играча је поникло из Плеј-оф-а“, рекла је Александра Стојановић.

Овом приликом градоначелник Лесковца Горан Цветановић је поздравио младе наде лесковачке кошарке, поделио им медаље и примио захвалницу за успешну сарадњу, помоћи допринос у афирмацији клуба.

Подсећања ради, кошаркашки клуб „Плеј-оф“ постоји од 2000. године и у граду Лесковцу важи за клуб са богатом традицијом у раду са млађим селекцијама школског узраста. Прошле године овај клуб је обележио 20 година постојања, али у сенци пандемије вируса корона.