ДРУЖЕЊЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ И ВАТРОГАСНО СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ПОВОДОМ ДАНА ПОЛИЦИЈЕ

Одржан шампионат у дрифт тркама
21.06.2021.
Лесковац обележио своју славу – Свету Тројицу
21.06.2021.
Одржан шампионат у дрифт тркама
21.06.2021.
Лесковац обележио своју славу – Свету Тројицу
21.06.2021.

Поводом Дана полиције, славе и Дана МУП-а, у дворишту Општине Полицијска управа у Лесковцу организовала је дружење са родитељима и њиховим малишанима како би показали са чиме се они сусрећу у свом послу. Током дружења представници ПУ и Ватрогасно-спасилачке јединице представили су њихову опрему, изводили вежбе и уручивали деци пригодне поклоне.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић присуствовао је дружењу са својим сарадницима, као и председник Скупштине Александар Ђуровић, начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић.

Присутнима се обратио Зоран Коцић, заменик начелника Полицијске управе у Лесковцу који је рекао да је посао полицајаца тежак и одговоран, али је истовремено и достојанствен.

„Упркос присутним изазовима са којима се полицијски службеници свакодневно сусрећу, ПУ у Лесковцу постигла је добре резултате на пољу сузбијања општег и привредног криминалитета, очувања стабилног јавног реда и мира, унапређење безбедности саобраћаја и у обављању осталих полицијских послова. Ови послови су извршавани у потпуности законито и професионално.“ Заменик наченика Коцић је додао и да су расписани конкурси за пријем нових полицијских службеника у МУП-у, чиме би се остварила боља покривеност подручја и унапредила безбедност свих суграђана и њихове имовине.

„Наша визија је да и убудуће преданим и законитим радом унапредимо и повећамо безбедност наших суграђана и њихове имовине. То нам представља обавезу и мотив више да у годинама које су пред нама будемо још бољи и успешнији и на тај начин бољи „сервис грађана,“ – закључио је заменик начелника Коцић.