Одржан шампионат у дрифт тркама

Чисти се центар града
20.06.2021.
ДРУЖЕЊЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ И ВАТРОГАСНО СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ПОВОДОМ ДАНА ПОЛИЦИЈЕ
21.06.2021.
Чисти се центар града
20.06.2021.
ДРУЖЕЊЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ И ВАТРОГАСНО СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ПОВОДОМ ДАНА ПОЛИЦИЈЕ
21.06.2021.

Лесковац је град који може да се похвали богатом понудом квалитетних и занимљивих догађаја за свачији укус. Након више од годину дана паузе, захваљујући стабилнијој епидемиолошкој ситуацији данас су се у комплексу Апостоловић окупили љубитељи адреналина и аутомобилизма за које је приређена дрифт трка Day of Champions.

Ово аутомобилско такмичење, значајно и са туристичког аспекта, јер ове године окупило на јучерашњи дан окупило 28 такмичара, а данас 16.

Лесковчани и бројни посетиоци посетиоци су уживали у атрактивном спектаклу на точковима, а најбољима ће припасти награде у износу од 300, 200 и 100 евра.

Организатор овогодишњег скупа Игор Стевановић из БМВ фан клуба је данас рекао да се дрифт трке у Лесковцу одржавају по четврти пут, захвалио се локалној самоуправи и градоначелнику Лесковца Горану Цветановићу на подршци при организацији. "На тркама се такмичари надмећу у три категорије. Данас се одржава Day champions, где учествују такмичари из околних земаља. Поново се захваљујем локалној самоуправи и комуналним службама које су нам омогућиле да оадекватно припремимо простор. Надам се да ћемо са одржавањем дрифт трка наставити и наредних година."

Данашњој манифестацији су присуствовали градоначелник Лесковца Горан Цветановић и председник Скупштине Александар Ђуровић.