Отворена бензинска пумпа „Кнез петрол“

У лесковачки рукометни клуб стижу још два играча
18.06.2021.
Радови на адаптацији капеле на Шпитаљском гробљу се приводе крају
18.06.2021.
У лесковачки рукометни клуб стижу још два играча
18.06.2021.
Радови на адаптацији капеле на Шпитаљском гробљу се приводе крају
18.06.2021.

Данас је у Лесковцу отворен трећи по реду објекат једине домаће нафтне компаније „Кнез петрол“. Ова друштвено одговорна фирма, која у Србији броји преко 100 бензинских пумпи, својим купцима нуди све нафтне деривате са одличним односом цене и квалитета, као и кафић који ће бити отворен 24 часа дневно.

„Ми се залажемо за исте вредности и зато сам сигуран да ћете у Лесковцу бити домаћин и партнери локалне самоуправе. Са партнерима попут „Кнез петрола“ наставићемо још јачим темпом како би сви становници нашег града имали то боље услове за живот. Сигурни смо да ћемо још боље сарађивати,а знајте да ће врата града Лесковца за вас увек бвии отворена јер смо на истом задатку. О томе сведочи чињеница да се на само неколико стотину метара од ове бензинске пумпе изводе радови на реконструкцији Булевара Николе Пашића у вредности од 268 милиона динара. Још једна важна саобраћајница – пут Лесковац – Влатонице је прошле године у потпуности реконструисана износом од 283.3 милиона динара, а управо тамо се налази још један објекат ове компаније“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Власник компаније „Кнез петрол“ Срђан Кнежевић захвалио је градоначелнику и грађанима Лесковца на гостопримству и говорио о плановима за даљи развој компаније.

„Компанија Кнез петрол на територији Јабланичког округа запошљава близу 100 радника. Ово је друга премиум пумпа и кад кажем премиум пумпа мислим да је гориво на овој пумпи из увоза и врхунског квалитета. У целој Србији отварамо нових 10 објеката, настављамо ширење, достићи ћемо до 150 бензинских пумпи на територији Србије“, изјавио је Кнежевић.

Власник Кнежевић говорио је и о донацији у вредности од 2 милиона дирана којом су помогли 20 угрожених породица града Лесковца у виду фрижидера, замрзивача, намештаја, лаптоповима, телевизорима и другим кућним уређајима.

Милица Филиповић из Печењевца, самохрана мајка, говорила је у име добитника донације компаније „Кнез петрол“ која је притом изразила велику захвалност Лесковцу, Центру за социјални рад и компанији „Кнез петрол“ на донацији која ће јој веома олакшати живот с обзиром на то да је мајка петоро деце.