Почео „Лесковачки летњи фестивал“

Једна особа у лесковачкој Ковид болница изгубила битку са короном
17.06.2021.
Још 2 особе позитивне на ковид
18.06.2021.
Једна особа у лесковачкој Ковид болница изгубила битку са короном
17.06.2021.
Још 2 особе позитивне на ковид
18.06.2021.

„Лесковачки летњи фестивал“ и то двадесет и први по реду, почео је вечерас наступом мажореткиња.

Овај фестивал има дугу традицију и означава почетак лета.

„Овогодишњи Лесковачки фестивал пратиће квалитетан и богат културно-забавни програм којим ће се притом и освежити летње вечери које су пред нама. Биће испуњем програмима за децу, забавним и спортскимманифестацијама, културним догађајима, концертима, а све у знаку озбиљних настојања да се памте до наредног лета. Уколико ситуација и околности то дозволе предстоји нам и Лесковачки карнервал и Роштиљијада“, рекла је Марија Рајковић, члан Кабинета градоначелника.

Програм „Лесковачког летњег фестивала“ је осмишљен тако да привуче све, чак и оне са врло истанчаним и пробирљивим укусом.

„Неизмерне речи захвалности дугујемо граду Лесковцу, свим институцијама културе у граду које су нам помогле у реализацији манифестације, медијским покровитељима, а посебну захвалност дугујемо учесницима у програмима Лесковачких летњих фестивала који су се одазвали нашем позиву и обогатили и ово лето. Свим присутнима желим добро здравље и леп провод. Захваљујем што сте овде вечерас са нама и што ћете нас верно пратити у у наредним данима“, рекао је директор Туристичке организације Небојша Коцић.

Након наступа мажореткиња, присутни су испратили концерт блех оркестра Исидора Зећировића, а затим концерт КУД „Леминд“.

„Лесковачки летњи фестивал“ трајаће до другој јула, а у наредне две недеље у периоду од 18.00 до 24.00 часа биће затворен део Булевара ослобођења. Саобраћај ће се одвијати заобилазним улицама и према постављеној саобраћајној сигнализацији.