Двери: Уместо Градског трга никао је лесковачки Скадар на Бојани

Joш 4 особе позитивне на корону
09.06.2021.
Компанија „АутосТоп“ намерава да отвори још једну фабрику у Лесковцу
09.06.2021.
Joш 4 особе позитивне на корону
09.06.2021.
Компанија „АутосТоп“ намерава да отвори још једну фабрику у Лесковцу
09.06.2021.

Српски покрет Двери из Лесковца верује да је због незавршених радова на Градском тргу нанесена велика штета граду и да је бачена велика љага на Лесковчане, а сам градоначелник ћути и нема довољно моћи да се избори са нечим оваквим.

„Евидентно је да ће ови радови бити завршени оног тренутка кад фирма 'Bauwesen' то одлучи. Такође, ова фирма и у другим градовима ради ове и сличне радове, наравно и тамо има кашњења и пробијања рокова“, рекао је председник ГрО Двери Игор Јовановић.

Јовановић сматра да градоначелник треба да изађе испред Лесковчане, призна своју грешку, тражи исплату пенала и каже: „Стоп, раскидамо уговор са фирмом 'Bauwesen'“ и да на тај начин буде први градоначелник и први представник градске управе у историји који ће урадити тако нешто.

„Опет верујем да је тако нешто немогуће, готово невероватно, али нада умире последња. Наше је било да покушамо и укажемо на проблеме и подстакнемо све представнике градске управе, па ако и мало успемо у томе, бићемо задовољни“, истакао је председник ГрО Двери.

Јовановић је овом приликом рекао да је и Српски покрет Двери упозоравао да ће можда доћи до пробијања рокова и застоја у раду, али упркос томе фирма „Bauwesen“ је добила посао, иако се налазила на „црној листи“ због кашњења радова.