Српско лекарско друштво уручило признања

Ковид потврђен код 14 особа
21.05.2021.
Центар за социјални рад у Лесковцу обележио 60 година постојања
21.05.2021.
Ковид потврђен код 14 особа
21.05.2021.
Центар за социјални рад у Лесковцу обележио 60 година постојања
21.05.2021.

Данас су у сали Опште болнице Лесковац на састанку Окружне подружнице Српског лекарског друштва, докторима уручена признања.

„Главни разлог данашњег састанка су годишње награде које Српско лекарско друштво додељује својим заслужним члановима“, рекао је доктор Милан Петровић.

Захвалнице су отишле докторки Вањи Илић из Хигијенског завода, за дугогодишњи рад и труд, докторки Сузани Цветковић, докторки Биљани Љубић, докторки Нели Миленковић и доктору Бојану Станковићу.

Дипломе су добили доктор Горан Цветановић, докторка Душанка Живковић, доктор Горан Станојевић, председник Српског лекарског друштва, доктор Радомир Митић, доктор Милан Петровић, а повељу је добио доктор Миомир Прокоповић.

„Добитник сам многих признања и награда у многим сферама деловања и поступања. Само у текућој години припала ми је Светосавска награда, као једином градоначелнику у Србији, као и награда Капетан Миша Анастасијевић, за развој Србије. Честитам свим колегама који су се данас нашли на листи добитника“, истакао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Доктор Милан Петровић је овом приликом захвалио колегиници Ивани, ћерки покојне др Душанке Живковић, која је дошла да прими награду у име њене мајке, која је својим радом на Инфективном одељењу то и заслужила.