Удружење „Рингераја“ организовало породичну вожњу

Још 18 позитивних на коронавирус у Јабланичком округу
16.05.2021.
У Јабланичком округу 4 особе заражене короном
17.05.2021.

Данас је удружење родитеља „Рингераја“ организовало традиционалну породичну вожњу бициклама, тротинетима, реолерима и шетњу у парку у улици Краља Петра Првог.

„Породица и породични живот имају значајну улогу у развоју човека, али и друштва уопште. Због тога је На свима нама да побољшамо квалитет живота и положаја деце која остварују додатну подршку у области образовања и васпитања, социјалне и здравствене заштите и омогућимо им да развијају различите вештине и буду што самосталнији“, рекао је Милан Ничић, шеф Кабинета градоначелника Лесковца.

Организатори овог дешавања истакли су да је смисао акције да дају подршку породицама деце која остварују додатну подршку у области здравственог, социјалног и образовног система, као и да ће поред породичне вожње, деци приредити и ликовне, креативне музичке радионице, спортске игре и мини концерт гитаре. Поред тога, Братислав Станковић и Горан Ђорђевић донирали су удружењу два компјутера, која су репарирали запослени у Градској управи.

„Град Лесковац је постао добар пример праксе у области пружања услуга социјалне зшатите у Републици Србији, зато смо поносни носиоци три признања Заштитника грађана за развој свих облика приступачности. То је велика привилегија, али и обавеза да наставимо у том духу“, истакао је Ничић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос