Јанковић Стојановић: „Вучице су пример успешних, талентованих и посвећених особа, које негују здрав живот“

Међународни дан породице обележен у Лесковцу
15.05.2021.
Јабланички округ: Још 31 особа позитивна на ковид
15.05.2021.
Међународни дан породице обележен у Лесковцу
15.05.2021.
Јабланички округ: Још 31 особа позитивна на ковид
15.05.2021.

Заменица градоначелника Ана Јанковић Стојановић данас је посетила женски фудбалски клуб „Вучице“ у Вучју и честитала предстојећу годишњицу постојања клуба.

„Клуб окупља 27 девојчица узраста од 10 до 16 година. Оне се такмиче у развојној лиги Србије у региону источна Србија и тренутно су пете на табели. Већина њих су одличне ученице, са запаженим резултатима у школовању и спорту. Вучице су пример успешних, талентованих, посвећених младих особа које негују здрав стил живота“, рекла је заменица градоначелника Ана Јанковић Стојановић. Женски фудбалски клуб „Вучиц“ постоји од 2017. године и већ има запажене резултате на нивоу земње. Победнице су купа Фудбалског савеза Региона источне Србије.

„Град Леесковац сваке године повећава издвајања за спортске клубове и организације. Ове године смо за те намене издвојили 95 милиона динара. 'Вучицама' је додељена сума од 200 хиљада динара, а већ у понедељак њима ће бити уплаћена трећа транша у износу од 50 хиљада динара због предстојећег турнира на којем учествују и који се одржава између 21. и 25. маја 2021. године“, истакла је заменица градоначелника.

„Из године у годину остварујемо добре резултате. Четири наше играчице су младе репрезентативке Србије. Наши млади спортисти и мушког и женског пола су будућност нашег места“, рекао је Владимир Ранђеловић, председник ЖФК „Лавице“. „Све три наше екипе играју у категоријама региона источне Србије и њихови пласмани су веома задовољавајући“, закључио је Синиша Стојановић, председник ФК „Вучје“.