Ускоро се отвара аква-парк у Лесковцу

Први виртуелни сајам запошљавања
10.05.2021.
ЦСУ: Отворена манифестација „Мај месец математике“
11.05.2021.
Први виртуелни сајам запошљавања
10.05.2021.
ЦСУ: Отворена манифестација „Мај месец математике“
11.05.2021.

Од 1. јула аква-парк у Лесковцу почиње са радом.

Након реконструкције лесковачког „Сајма“ и хотела „Бeоград“, рушевине још једног симбола града – мотела „Атина“, годинама су чекале на озбиљног инвеститора који ће искористити потенцијал овог дела града. Управо на том месту, прошле године, почео је да се гради модеран и савремен аква-парк, који ће бити отворен крајем јуна.

„Завршетак радова на инвестицији вредној 2 милиона евра, очекујемо до краја јуна ове године. Читав комплекс састојаће се из великог броја тобогана, великог базена са кафићем, билетарнице, таласног базена, као и ресторана и малог базена са тобоганима за децу. Поред тога очекујемо и другу фазу која ће обухватити изградњу хотела у току наредне године. Сигуран сам да ће овако модеран аква-парк бити место састајања, дружења и забаве како млађе популације, тако и старијих“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Градоначелник је истакао да са отварањем аква-парка, Лесковац ће постати и град забаве, доброг расположења и одличног провода.

Драган Стојановић, власник млекаре „Гложане“ и аква-парка „Атина“ рекао је како је задовољан радовима и нада се да ће ово место бити центар окупљања како људи из Лесковца, тако и људи из читаве Србије.

Стојановић је нагласио да ће у овом комплексу радно место добити најмање 50 људи.