Одржана прва Породична шетња у Лесковцу

Сусрет градоначелника Цветановића са Хензелом, доктором педагошких наука
08.05.2021.
У Јабланичком округу 30 позитивних на ковид
09.05.2021.
Сусрет градоначелника Цветановића са Хензелом, доктором педагошких наука
08.05.2021.
У Јабланичком округу 30 позитивних на ковид
09.05.2021.

Данас је у Лесковцу одржана прва Породична шетња, која за циљ има пропагирање правих породичних вредности, а назив целе предизборне кампање носи назив „Од породице до породице“.

Окупљање грађана Лесковца почело је пре 12 часова на Широкој чаршији и управо са тог места кренуло се у шетњу. Шетња је протекла мирно без инцидената и тензије. На челу колоне био је Бошко Обрадовић, председник странке Српског покрета Двери. Поред Обрадовића у колони су били и Предраг Митровић, потпредседник Двери, Игор Јовановић председник Градског одбора Двери и Марко Младеновић, члан ГрО Двери.

„Доста нам је и уби нас београдизација Србије, кабинети, салони и чекање милости наше власти да дође и да нам поклони слободу, правду или демократију. Ми морамо сами да се за све то изборимо, то нам нико неће поклонити. Данас је време да опозиција изађе на терен, у народ, у директан контакт и сусрет са грађанима“, рекао је Обрадовић.

Он је данас истакао да су од ове власти заборављене самохране мајке и самохрани очеви и да су посебно заборављене жене на селу јер немају адекватну здравстену заштиту.

„У Србији је породица на последњем месу, породица је данас угрожена по свим основама, Србијом влада бела куга, прошле године је више умрло него што се родило. Ми, дакле, годишње изгубимо један велики град у Србији“, закључио је Обрадовић.

„Ми данас треба да се ујединимо и славимо породично лице Србије, да славимо рађање, брачни живот, породицу са више деце, нашу веру, традиционалне вредности и наш језик“, објаснио је Обрадовић, а затим са Лесковчанима кренуо у прву Породичну шетњу.