Цветановић разговарао са власницима компанија „Гомекс“ и „Биомелем“

Активисти Гро СНС Лесковац обележили Светски дан Црвеног крста
08.05.2021.
Сусрет градоначелника Цветановића са Хензелом, доктором педагошких наука
08.05.2021.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић јуче је у археолошком налазишту Виминацијум примио награду „Капетан Миша Анастасијевић“ за ванредан допринос развоју и просперитету Србије.

Овом догађају присуствовали су еминентни лекари, научници, привредници и државници. Међу њима су се нашли и власник компаније „Биомелем“ Зоран Илић и власник фирме „Гомекс“ Горан Кнежевић са којима је градоначелник разговарао о привредним потенцијалима града Лесковца, инвестицијама и инфраструктури. Било је речи и о сарадњи града Лесковца са НАЛЕД-ом с обзиром на то да господин Кнежевић и градоначелник Цветановић врше функције чланова Управног одбора ове организације која је град Лесковац четири пута прогласила градом са повољним пословним окружењем. Ови привредници су похвалили чињеницу да је Лесковац у послењем процесу ресертификације остварио максималан резултат 100% у чак 6 од 10 критеријума и укупно 96,33% испуњености свих критеријума који сведоче о добрим условима пословања, смањењу незапослености и повећању стандарда живота грађана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос