У суботу, 8. маја, породична шетња у Лесковцу

Распоред имунизације „Синофарм“ вакцином без заказивања
06.05.2021.
Корона потврђена код 4 ученика и 1 пољопривредника
07.05.2021.
Распоред имунизације „Синофарм“ вакцином без заказивања
06.05.2021.
Корона потврђена код 4 ученика и 1 пољопривредника
07.05.2021.

На данашњој конференцији за медије, Предраг Митровић, члан председништва Српског покрета Двери, рекао је како је са развојем технологије и еманципацијом дошло до озбиљене злоупотребе људских права.

„Некоме је пало на памет да процес вештачке оплодње може бити врло уносан посао. Од родитеља који имају здравствени проблем, узима се потребан узорак, стварају се ембриони који иду на замрзавање и тако годинама чекају на своје рођење“, рекао је Митровић.

Он је нагласио да у систему где је профит кључ свега, долази до неслагања одређених моралних вредности.

„Српски покрет Двери је једина политичка организација на свету која је чланица Светског конгреса породице и која у својим програмским начелима, као круну целе приче ставља породицу.Сви морамо да станемо у одбрану породице и да се супротставимо глобалистима да на нама, ако ништа друго, не зарађују, односно не зарађују на муци људи који имају проблем у породици“, закључио је Митровић.

Митровић је овим путем најавио кампању која ће се одржати тачно у подне, 8.маја у Лесковцу на Широкој чаршији, тј. на платоу изнад кафића „Рупа“. Он је позвао све Лесковчане и људе који се залажу за праве породичне вредности, без обзира ког су политичког опредељења, дођу и дају подршку породици, очинству, детету и материнству. Ова шетња је увертира за другу породичну шетњу, која ће бити одржана у Београду, 15. маја на Светски дан породице.