Одржан састанак министра Ружића са градоначелником Цветановићем и директорима средњих и основних школа

Министар Бранко Ружић: Циљ дуалног образовања јесте да пружимо могућност деци да стекну вештине пре првог радног дана
21.04.2021.
Министар Ружић посетио Гимназију у Лесковцу
21.04.2021.

На данашњем састанку градоначелник Лесковца Горан Цветановић захвалио је Ружићу на посети и истакао да је једини исправан и сигуран пут развоја сваког друштва, сваке државе кроз квалитетно и св
има доступно образовање које ученике припрема за будућност.

„Поносан сам на то што ниједну школу, било да је у питању град или неко околно место, нисмо заобишли кад је у питању обнова или реновирање. До сада смо у енергетску ефикасност објеката школа уложили преко 250 милиона динара, уредили смо и изградили велики број фискултурних сала и школских терена у шта је уложено преко 200 милиона динара, које су деценијама уназад биле запостављене“, рекао је градоначелник Лесковца.

Министар Ружић захвалио је образовно-васпитним радницима што су се у претходном периоду понашали одговорно и организовано.
„Филм који смо имали прилике да погледамо је веома симболичан и јасан јер показује колико једна синергија озбиљног градоначелника и његовог тима са васпитно-образовним институцијама је невероватно значајна како бисмо дошли до бољитка и бенефита за све оне који учествују у том процесу“, рекао је Ружић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *