Представљен нови број СНС Информатора

Обновљено Дечје одељење у Народној библиотеци „Радоје Домановић“ у Лесковцу
13.04.2021.
Бошко Обрадовић: Две породичне шетње, права ће бити 8. маја у Лесковцу
13.04.2021.
Обновљено Дечје одељење у Народној библиотеци „Радоје Домановић“ у Лесковцу
13.04.2021.
Бошко Обрадовић: Две породичне шетње, права ће бити 8. маја у Лесковцу
13.04.2021.

Данас су чланови Уније младих из Лесковца делили СНС Информатор својим суграђанима.

Централни наслов овог броја јесте да Србија гради фабрику вакцина у којој ће се производити кинеска вакцина, док ће се руска производити на Институту за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“. У вези са тим председник Србије Александар Вучић рекао је да осим тога што је Србија лидер у Европи и свету по броју ревакцинисаних становника, што њени становници могу да бирају између четири произвођача и по томе што су за само четири месеца изграђене две најмодерније Ковид болнице, Србија је отишла корак даље и ускоро сама почиње да производи вакцине.

Даље на страницама новог броја можемо читати и о томе да Србија наставља да помаже државама региона, као и о радној посети председника Вучића Уједињеним Емиратима и будућој сарадњи Републике Србије и Краљевине Бахреин.

„У одељку СНС 'Панорама' можете се информисати о свим оним значајнијим догађајима који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац. У овом сегменту наилазимо на информације о томе да су чланови Градског одбора СНС Лесковац од почетка године спровели више од 300 хуманитарних акција, које су спроводили месни одбори и чланови Савета за културу, туризам, здравство и друштвене делатности, Савета за просвету као и чланице Форума жена. Градоначелник Цветановић одликован је Светосавском наградом Министарства просвете. Град се прикључио Покрету за децу 'Три плус'. Почела је замена старих светиљки модерним ЛЕД сијалицама“, рекла је Бојана Павловић, члан Уније младих из Лесковца.