У Јабланичком округу и даље троцифрени број заражених
27.03.2021.
Резултати тестирања на коронавирус
28.03.2021.
У Јабланичком округу и даље троцифрени број заражених
27.03.2021.
Резултати тестирања на коронавирус
28.03.2021.

Жуте, плаве или зелене, са мрвицама или без њих, избор је велики, али будите сигурни у једно, коју год крофну да изаберете, нећете погрешити.

О лепоти укуса ових крофница говоре чињенице да Марија Поповић из Лесковца свакодневно прода и по десетак кутија. Љубав и задовољство које она унесе, осетићете при првом залогају, а изглед и боја сигурно ће вам поправити расположење.

Овим послом почела је да се бави из чистог ужитка и потпуно непланирано.

„Код мене све то дође спонтано, углавном ништа не планирам унапред. Одједном сам одлучила да кренем са тим, нисам превише размишљала, јер нисам имала шта да изгубим. Једноставно, ово је један од већих погодака у мом животу као и food blog који сам покренула пре отприлике годину дана. Инспирацију не проналазим, она проналази мене. Све је питање тренутка и актуелног расположења“, рекла је Марија.

Да њене крофнице представљају слатку малу уметност сведоче и коментари испод њеног Инстаграм профила – крофнице смазалице.

„Друштвене мреже су утицајне за сваку врсту посла, ако то што радите, радите квалитетно и ако вреди, народ ће то непогрешиво препознати. Редовно добијам комплименте за мој рад и то ми даје велики ветар у леђа да будем још боља и боља“, објаснила је Марија.

Њене крофнице су омиљени слаткиш на рођенданима и прославама.

„Људи углавном наручују за рођендане, као и са љубавним мотивима за годишњице, а има и оних који не траже посебан повод. Волим посао који радим, свакој крофници се посветим и дам пуно љубави и на тај начин је доведем до савршенства“, рекла је Марија.