Која је разлика имеђу госта у кафићу и купца у маркету

СРЦ „Дубочица“ отворена и за рекреативце
25.03.2021.
Резултати тестирања на коронавирус
26.03.2021.
СРЦ „Дубочица“ отворена и за рекреативце
25.03.2021.
Резултати тестирања на коронавирус
26.03.2021.

На данашњој конференцији за медије, председник Градског одбора Двери Игор Јовановић, рекао је да их је у последње време контактирао велики број људи и тражио од њих да се изјасне о тренутним мерама и уопште о тренутној ситуацији која је везана за корону.

„Прво би морали да кренемо са Кризним штабом и др Коном који га води, који је још 2009. године био актер једне сличне кампање везане за свињски грип, где је исто претио невероватним смртним исходима. И сад таквог човека имамо на челу тренутног Кризног штаба. Једини који је причао истину био је др Несторовић, али они су га сатанизовали“, рекао је Игор Јовановић, председник ГО Двери.

У свом излагању осврнуо се на то како пензионери сада најнормалније шетају и иду у супермаркет, а прошле године су били затворени.

„Имамо толико абнормалности када је у питању ковид. Која је разлика између хипермаркета и кафића, једни раде пуном паром, а други су на ивици банкрота“, рекао је члан Градског одбора Српског покрета Двери Марко Младеновић.

„Из разговора са власницима кафића у Лесковцу, на питање: 'Зашто не одете градоначелнику или се побуните', одговор је био: 'Не смемо, наљутиће се шеф' мислећи на градоначелника“, рекао је Младеновић, а потом наставио: „Ако не желите да љутите шефа, банкротирајте, пошаљите раднике на Завод.“


Сличну ситуацију Младеновић је имао кад је хтео да донира апарт лесковачкој болници, тада му је речено да не донира испред странке, јер ако "шеф" чује, наљутиће се.Поред ковида, говорио је и о НАТО агресији, због које се и данас осећају последице.

„С обзиром да је 25. март и пре 22 године на данашњи дан бомбардован је Лесковац. Прошле су 22 године и осврнуо бих се на нека питања која још нису добила свој одговор и у скорије време неће. Прво је, чиме смо бомбардовани? Друго, које су последице? И треће, да ли то можда има везе са повећаним бројем оболелих од рака? Оно што још није утврђено је колико је особа настрадало? Колико деце? И да ли је осиромашени уранијум у вези са овим малигним обољењима“, рекао је Младеновић и нагласио да до данас нисмо добили тај одговор.