Видовдански пријем спортиста

Сутра део Влајкове улице без струје
27.06.2024.
Саопштење за медије народног посланика Стефана Китановића
28.06.2024.
Сутра део Влајкове улице без струје
27.06.2024.
Саопштење за медије народног посланика Стефана Китановића
28.06.2024.
У Свечаној сали града Лесковца, организован је традиционални пријем спортиста на велики Православни празник Видовдан.
Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић честитао је свим спортистима на успесима и освојеним медаљама.
„Данас су са нама представници 36 клубова који се баве различитим индивидуалним спортовима. Свакo од вас је понос нашег града и представља најбоље што Лесковац има да понуди. Ваши успеси, ваша посвећеност и ваш дух су инспирација за све нас.
Ове године, град Лесковац је обезбедио рекордних 175 милиона динара усмерених на финансирање спортских клубова и организација. Ова средства нису само бројка на папиру, то је наша инвестиција у будућност, у здравље у развој наших младих, у изградњу тимског духа и заједничких вредности.
Спорт је више од физичке активности, он је школа живота која нас учи о дисциплини, упорности, поштењу, позитивним вредностима и раду. Због тога смо као град одлучни да пружимо сву потребну подршку нашим спортистима и нашим клубовима, како би могли да наставе да постижу изванредне резултате и да својим успесима представљају град Лесковац на најбољи могући начин.“
Градоначелник Цветановић је спортистима пожелео да се пењу лествицама успеха и да увек буду најбољи амбасадори града. Додао је да нема лепше слике од оволиког броја окупљених спортиста, девојчица и дечака са медаљама.