ПУ Вукица Митровић маестралном дечијом представом обележила свој 78. рођендан

Насеље Подрум добило игралиште за децу
31.05.2024.
Сутра без струје Доње Стопање и Бунатовачка улица у Лесковцу
03.06.2024.
Насеље Подрум добило игралиште за децу
31.05.2024.
Сутра без струје Доње Стопање и Бунатовачка улица у Лесковцу
03.06.2024.
У сали Народног позоришта обележен је Дан ПУ Вукица Митровић дивном "Бајком о граду Лесковцу" коју су извели малишани из ове установе са својим васпитачима.
У име локалне самоуправе присутнима се обратила Марија Рајковић, члан Градског већа, која је поздравила све у име градоначелника Цветановића и истакла:
„Предшколска установа „Вукица Митровић“ је место где деца почињу своје образовно путовање. Овде се уче првим корацима у знању, развијају своје способности, откривају своје таленте и, најважније, уче се вредностима које ће их водити кроз живот. Овде се стварају прва пријатељства и успомене које ће остати заувек у њиховим срцима.
Искористићу прилику да се у своје име и у име градоначелника Цветановића захвалим васпитачима и свим запосленима у овој установи на њиховом преданом раду и посвећености. Такође, желим да се захвалим родитељима на њиховој подршци и сарадњи. Ваша улога је од кључног значаја у васпитању и образовању деце. Град Лесковац наставља да подржава образовне установе и улаже у њихов развој. Сигурна сам да ће ова установа наставити да пружа квалитетно образовање и васпитање, и да ће сваке године изнедрити нове генерације деце спремне за нове изазове.
Драга децо, желим вам да уживате у сваком дану проведеном у вашој предшколској установи, да се играте, учите и стварате најлепше успомене. Ви сте наша будућност и наше највеће благо. Нека вам овај и сваки наредни дан буде испуњен радошћу, смехом и срећом.“