Радови на изградњи водоводне мреже од Паликуће до Великог Трњана

Сутра без струје 18 улица у Лесковцу и неколико села у околини Предејана
29.04.2024.
Подељени пакети интерно расељеним лицима са Косова и Метохије
29.04.2024.
Сутра без струје 18 улица у Лесковцу и неколико села у околини Предејана
29.04.2024.
Подељени пакети интерно расељеним лицима са Косова и Метохије
29.04.2024.
Лепа вест за мештане Паликуће и великог Трњана. Изградња примарне водоводне мреже, приводи се крају. Град Лесковац је за ову инвестицију издвојио 12 милиона динара.
„Ово је још једна важан пројекат који ће побољшати квалитет живота наших уважених суграђана“ казао је данас градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић приликом обиласка радова и додао:
„Вредност уговорених радова износи 12 милиона динара, а дужина водоводне мреже је 3866 метара. Ова нова примарна водоводна мрежа ће обезбедити поуздан и стабилан водоводни систем за наше суграђане дуж целог овог подручја.
Прошле године смо већ успешно реализовали сличан пројекат, изградивши водоводну мрежу од Доње Јајине до Горње Јајине, дужине 2639 метара, вредности 12 милиона динара. Ови пројекти представљају конкретне кораке ка обезбеђивању добре и квалитетне пијаће воде за све наше грађане и унапређењу инфраструктуре нашег града.“ 
Љиљана Михајловић, технички директор ЈП Урбанизам и изградња, том приликом је рекла:
„Генералним пројектом водоснабдевања града Лесковца из водосистема Барје, израђеним од стране Енергопројект инжењеринга из Београда, снабдевање водом насељених места Горње Јајине и Паликуће, предвиђена је из два правца. Прошле године је завршена деоница из правца Лесковца са спајањем на постојећу водоводну мрежу у Доњој Јајини, а сада се ради ова деоница, са спајањем на постојећу водоводну мрежу у Великом Трњану.“