Сви за једног, један за све: Циљ је да кроз хумор прикажемо апсурдност ситуације у којој се налазимо

Васркшње такмичење у беседи
24.04.2024.
Исплаћена друга рата спортским клубовима
25.04.2024.
Васркшње такмичење у беседи
24.04.2024.
Исплаћена друга рата спортским клубовима
25.04.2024.
У вези с великим интересовањем поводом недавног предлога шефице одборничке групе, Марине Смиљковић, изнетог током друге седнице Скупштине града Лесковца, о расписивањеу тендера за куповину летећих аутомобила, желимо да пружимо додатно појашњење. Предлог је био изречен у ироничном тону, позивајући се на изјаву председника Републике Србије о увођењу летећих таксија до 2027. где председник наводи:
„Многи се смеју, али за ЕКСПО ћемо имати летећи такси, да покажемо како то изгледа. Радимо са две компаније, једна је француска, једна ваљда из Аустрије.“
Нажалост, неки медији су погрешно пренели да је одборница из СНС-а поднела овај предлог, што овим путем демантујемо. Такође, Маринина изјава за ТВ Нова да није била иронична када је предлижила тендер за летеће аутомобиле, сама по себи представља иронију.
У контексту сталних критика да опозиција не предлаже ништа конструктивно, шевица наше одборничке групе одлучила је да изнесе „конструктиван предлог“. Циљ је био да кроз хумор покажемо апсурдност ситуације у којој се налазимо – када већ не можемо да променимо ствари, бар можемо да укажемо на апсурдна и нереална обећања која добијамо.
Одборничка група „Сви за једног, један за све“ остаје посвећена транспарентности, одговорности и конструктивном приступу у политичком животу наше заједнице, упркос изазовима са којима се суочавамо.