Чланови ОК Дубочица на пријему код градоначелника

Насеље Дубочица добило ново игралиште вредно 8.2 милиона динара (видео)
10.04.2024.
Организован превоз возом за све заинтересоване за одлазак на комеморативни скуп у Грделици
11.04.2024.
Насеље Дубочица добило ново игралиште вредно 8.2 милиона динара (видео)
10.04.2024.
Организован превоз возом за све заинтересоване за одлазак на комеморативни скуп у Грделици
11.04.2024.
У Свечаној сали града Лесковца организован је пријем за чланове Одбојкашког клуба Дубочица, који ће наредне сезоне играти у одбојкашкој  Супер лиги Србије.
Данас је посебан дан за наш град и за наш спортски клуб јер смо се окупили овде како бисмо прославили ваш изузетан успех – улазак у Суперлигу Србије! Изузетно сам поносан на вашу преданост, таленат и рад који су вас довели до овог значајног достигнућа. Одбојкашки клуб Дубочица већ годинама представља понос нашег града и један од најважнијих спортских колектива у нашој локалној заједници. Ваша посвећеност, труд и истрајност су пример свим младим спортистима и инспирација за све нас. Улазак у Суперлигу је само потврда ваше изузетне спортске класе и вашег неуморног рада.
Честитам на одличној утакмици коју смо имали прили,ку да пратимо током викенда и на изванредном спектаклу који је одушевио све који су присуствовали.
Желим да истакнем да Град Лесковац с поносом подржава спортске клубове и активности у нашем граду. Када смо преузели одговорност 2012. годихне било је издвајање 18 милиона, реализација 15, а сада смо дошли до 175 милиона динара за финансирање спортских клубова, 155 милиона за СРЦ Дубочицу, једна импозантна цифра.
Нека вам ово признање буде подстрек да наставите са истим ентузијазмом и посвећеношћу. Верујем да ћете у наредним такмичењима постизати такође успехе и да ћете још више унапредити углед нашег града на спортској мапи Србије,“ – додао је градоначелник Цветановић.
Градоначелник Цветановић је поново подвукао да је овај успех Дубочице историјски и да рад увек даје резултате и истакао локалпатриотизам капитена Уроша Булатовића који је и поред боље понуде остао у Лесковцу и поменуо и капитена РК Дубочица 54 Андрију Атанасковића који успешно игра у поменутом клубу. Подсетио је да Лесковац јануара доноси одлуку о расподели средстава клубовима, као јединствен пример у земљи, изјавио је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.