У суботу на Градском тргу Ивана Петерс и Позориште лутака из Ниша

Апел МУП-а возачима: Опрезно по снегу и леду
09.01.2024.
Пакетићи за малишане у Општој болници Лесковац (видео)
12.01.2024.
Апел МУП-а возачима: Опрезно по снегу и леду
09.01.2024.
Пакетићи за малишане у Општој болници Лесковац (видео)
12.01.2024.
Туристичка организација града Лесковца ће, под покровитељством града Лесковца у суботу, 13. јануара 2024. године организовати манифестацију „Трг дечије радости – новогодишња чаролија“.
У оквиру прославе дочека православне Нове године, уместо традиционалног вечерњег концерта са популарним извођачима, на градском тргу у термину од 12 до 15 часова биће организован програм намењен нашим најмлађим суграђанима и њиховим породицама.
На неколико пунктова наступаће циркус аниматори за децу из Новог Сада (велика зимска краљица и два Деда мраза и мразица који ће у атрактивним костимима на штулама дочекивати децу, правити интерактивну анимацију и фотографисати се са публиком) жонглери и кловнови из Северне Македоније, мађионичари, цртачи по лицу, маскоте из актуелних цртаних филмова.
Новогодишњу чаролију ће употпунити и улепшати представа "Црвенкапа" нишког Позоришта лутака и концерт Иване Петерс, некадашње чланице група "Тап 011" и “Негатив”, која је данас позната по својим перформансима и извођењу дечјих песама. Концерт ће трајати од 14 до 15 часова.
Ово је други пут да се у нашем граду организује новогодишње славље у оваквом формату, а Туристичка организација града Лесковца позива своје суграђане да 13. јануара 2024. године доведу своје малишане на градски трг и да сви заједно уживамо у овом јединственом спектаклу.
“У правом новогодишњем амбијенту, уз топао чај који ће се бесплатно служити, добру забаву и осмех свако ће пронаћи делић своје празничне радости”.