Сутра без струје две улице у Лесковцу и насеље Пискупово

Саобраћајној полицији за викенд пуне руке посла
25.12.2023.
Школа у Губеревцу сија неким новим сјајем
27.12.2023.
Саобраћајној полицији за викенд пуне руке посла
25.12.2023.
Школа у Губеревцу сија неким новим сјајем
27.12.2023.
Огранак Електродистрибуција Лесковац изводиће радове на замени постојећег енергетског трансформатора енергетским трансформатором са смањеним губицима и реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже ради унапређења  квалитета напајања електричном енергијом. Због тога ће  у среду, 27.12.2023. у периоду:
  • од 09:00 до 14:00 часова без електричне енергије бити корисници у Лесковцу на следећим локацијама: ул. Сергеја Димитријевића и у стамбеним зградама у ул. Мајора Тепића од бр. 9 до бр. 17 (непарни бројеви);
  • од 09:00 до 15:00 часова без електричне енергије бити корисници у Пискупову.
Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање.
Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.
У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.