Градоначелник Лесковца и председник ГрО СНС Лесковац Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић поново изабран и за члана Председништва Српске напредне странке

 Редовне исплате из буџета града
16.10.2023.
59 година рада Установе за старије и одрасле
16.10.2023.
 Редовне исплате из буџета града
16.10.2023.
59 година рада Установе за старије и одрасле
16.10.2023.
Протекле недеље Српска напредна странка, политичка партија која на нивоу Србије броји 700 хиљада чланова, је изабрала чланове Председништва и чланове Главног одбора.
Градоначелник Лесковца и председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић и начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић су за чланове Главог одбора, који броји око 700 чланова, постављени по функцији, док су из редова лесковачких напредњака за чланове изгласани госпођа Оливера Пешић и господин Жарко Богатиновић, посланици у претходном сазиву Народне скупштине, као и народне посланице госпођа Марија Јовановић и госпођа Андријана Васић.
Градоначелник Лесковца и председник ГрО СНС Лесковац Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић је поново изабран и за члана Председништва Српске напредне странке.
Поводом поновног мандата у Главном одбору и реизбору за члана Председништва Српске напредне странке председник ГрО Лесковац Цветановић је истакао да обављање ових одговорних функција представља велику част и велику одговорност и да ће, у сарадњи са својим тимом, наставити да ради за добробит свих становника Лесковца, околине и Србије.