Након 50 година нови пут Лесковац-Вучје

Сабор народног стваралаштва у Вучју
22.09.2023.
Уређен терен за мале спротове у насељу Анчики
23.09.2023.
Сабор народног стваралаштва у Вучју
22.09.2023.
Уређен терен за мале спротове у насељу Анчики
23.09.2023.
На путу између Лесковца и Вучја, на деоници од Стројковца до ове вароши, изводе радови на уградњи другог слоја асфалта.
Налазимо се на путу Лесковац Вучје дужине 12 километара. Најпре је уређено 9 киломатара пута, а ове године нам је остало 3 километра од половине Стројковца до самог Вучја, односно 700 метара кроз само Стројковце, највеће насељено место вучјанског краја, са великим бројем привредних субјеката и вредним, марљивим, поштеним људима. Свима хвала што су имали стрпљења преко 50 година и толико чекали да сада имају овако квалитетан пут.
Ова саобраћајница се нашла у емисији САТ патрола, где је управо проглашена једном од лошијих, а сада је потпуно нова и савремена саобраћајница са уложених 400 милиона динара Владе Републике Србије, свих грађана и предузећа Путеви Србије. Били смо упорни да се радови наставе и да се и ова деоница уреди, нарочито народна посланица Марија Јовановић у комуникацији са министром Гораном Весићем.“
Градоначелник је додао да се данас уграђује други слој асфалта и да преостаје уређење банкина, хоризонтална и вертикална сигнализација и да свака кућа има уређен прилаз целом дужином пута. изјавио је градоначелник др Горан Цветановић.