Лесковчанин Владимир Стевановић један од Међународних инструктора из 6 Евробских земаља на највећем Нинђицу скупу у региону

Градоначелник Цветановић посетио млекару Биомлек у Тулову
19.09.2023.
Одржан Трећи Конгрес Србске странке Заветници 
20.09.2023.
Градоначелник Цветановић посетио млекару Биомлек у Тулову
19.09.2023.
Одржан Трећи Конгрес Србске странке Заветници 
20.09.2023.
Од 15. До 17. септембра 2023. у Новом Бечеју, одржан је највећи и један од најзначајнијих догађаја у Европи, Међународни семинар борилачке вештине Нинђуцу под називом International Bujinkan BuyuKai Serbia 2023.
У СЦ Јединство на коме су учествовали практиканти из Србије, Турске, Немачке, Аустрије, Хрватске, Мађарске и Северне Макенодије.
Инструктори на семинару били су Ерцан Шабат 15.дан (Турска), Стефан Ногучевски 15.дан (Немачка), Зоран Радаковић 15.дан (Аустрија), Блажо Настов 15.дан (Србија, Београд), Марија Куртањек 10.дан (Стара Србија), Срђан Црногорац 10.дан (Србија, Нови Сад) и Владимир Стевановић 7.дан (Србија, Лесковац).
Велика је привилегија и част представљати мој град Лесковац и Србију, те бити део тако озбиљне екипе иснтруктора из земаља широм Европе, од којих већина поседује највише звање у вештини Нинђуцу и редовно борави у Јапану. Мени је био изазов да својим предавачким сегментом дам еквивалентан допринос једном догађају оваквог калибра. Тема коју сам обрадио била је МАНРИКИ КУСАРИ, односно употреба кратког канапа у стварној борби. Наш клуб је семинар посетио у петчланој екипи, међу којима је било чак три мајстора вештине Ниншуцу. Срдачно се захваљујем организатору, свим учесницима и колегама инструкторима на позиву. Ђелим још једном да искористим прилику да се захвалиморганизатору на дивном поклону који је уручен свим инструкторима, а то је традиционални јапански Танто нож са именом на сечиву.