Доследни и непоколебљиви у борби против неодговорних властодржаца

Директан пренос излагања градоначелника Цветановића о резултатима постигнутим у претходне три године
07.09.2023.
16. Међународна изложба паса свих раса у Лесковцу
10.09.2023.
Директан пренос излагања градоначелника Цветановића о резултатима постигнутим у претходне три године
07.09.2023.
16. Међународна изложба паса свих раса у Лесковцу
10.09.2023.
Лесковачки одбор Народне странке остаје доследан демократским принципима на којима се заснива рад странке од њеног оснивања и наставиће да одлучно спроводи програм Народне странке, који је у интересу свих Лесковчана и грађана Србије.
Цепање перспективне политичке организације као вид деструкције је по дефиницији лош политички потез, али та непромишљеност једног, мањинског дела странке није дестабилизовао Народну странку. Напротив, сада смо прецизније профилисани као одговорна политичка странка, а актуелна дешавања нам само дају замајац да истрајемо у исправној политици која баштини идеалан баланс између одбране националних интереса и очувања грађанских слобода. Једноставно, освежени, ослобођени терета који нас је кочио, још одлучније идемо ка свом политичком циљу у интересу свих својих суграђана.
Ми у Народној странци у Лесковцу смо одговорни, остварени и озбиљни људи, те се нећемо обазирати на мањину која нас је напустила. Желимо им срећу у даљем политичком деловању, без обзира на тешке речи које су упутили према Народној странци и Вуку Јеремићу, који има велики етички капацитет и политички ауторитет и кредибилитет, свакако међу највећим на српској политичкој сцени.
Лесковачки одбор Народне странке је у редовном контакту са својим чланством. Учлањујемо нове чланове, на терену ослушкујемо потребе људи, анимирамо симпатизере и вршимо неопходну ревизију. Већина чланства је разочарана расколом у странци. Наши чланови показују висок степен интелигенције и политичке свести и сматрају да процес цепања странке није рационалан и разуман чин и то баш у тренутку када је укрупњавање и савез опозиционих субјеката једино решење у борби против актуелне власти.
Народна странка у Лесковцу учиниће све да буде иницијатор уједињења доследног опозиционог фронта који ће бити у стању да смени режим др Горана Цветановића и Александра Вучића. 
Живимо у граду са најгорим економским стандардом у Србији и понижавајућим квалитетом живота и културе живљења.
Када буде написана, црна књига штеточинстава, корупције и афера садашње локалне власти биће најобимније издање које је написано на српском језику.
У најскоријем времену ту црну књигу ћемо отворити и почећемо да је листамо. Један од разлога је да подсетимо грађане на који начин их је локална власт понижавала, потцењивала и омаловажавала последњих 12 година. С друге стране, подсећајући народ на неодговорну политику др Горана Цветановића и његових сарадника, Народна странка ће понудити решења којима ће грађани Лесковца изаћи из понора у који смо гурнути неспособном политиком локалне власти. Озбиљно смо прионули на посао – у садејству са релевантним политичким опозиционим организацијама и афирмисаним појединцима, Народна странка је креирала политичку платформу за град Лесковац и потпуно је спремна за локалне изборе. Предложићемо кандидата за градоначелника, јер сматрамо да грађани треба да бирају градоначелника и одборнике по имену и презимену, тако ће напокон бити кажњени они који деценијама уништавају Лесковац.
Народу је свега преко главе. Грађани су подигли глас и спремни су да стану на пут неодговорном односу према граду у којем живе и раде. Народ је јасно ставио на знање шта мисли о властодршцима. Само у једном дану, у размаку од два сата, на отварању стадиона у 20h, па на отварању Роштиљијаде у 22h, грађани су извиждали др Горана Цветановића и послали му недвосмислену поруку. Манипулацијама којима у недостатку аргумената прибегава садашњи градоначелник неће му више бити од помоћи.
Народна странка је спремна и способна да политички артикулише оправдани народни бунт и грађански протест и увек ће водити рачуна о интересима грађана. Народна странка никада неће злоупотребити вапај грађана за слободом и неопходним коренитим променама у Лесковцу и Србији.