Пријем за лесковачке „триатлонце“ у свечаној сали града Лесковца

Србски витез Радош Церовић добио улицу у Лесковцу
14.08.2023.
Пријатељска утакмица између РК Дубочица и РК Раднички из Крагујевца
16.08.2023.
Србски витез Радош Церовић добио улицу у Лесковцу
14.08.2023.
Пријатељска утакмица између РК Дубочица и РК Раднички из Крагујевца
16.08.2023.
Захваљујући резултатима који нису могли проћи незапажено, град Лесковац је организовао пријем за чланове српотског удружења "Победник 016".  
Лесковац је расадник младих талената и врхунских спортиста који широм земље, региона и света шаљу најпозитивнију слику о нашем граду. Велико је задовољство и част што смо данас угостили наше успешне пливаче из Спортског удружења Победник – Новак и Андрија Стојиљковић и тренере и осниваче удружења – Ивана Марковића и Милана Китановића.
Наши спортисти пружају добар узор и позитиван модел понашања, јер су они најбољи промотери здравог, спортског духа. Из тог разлога настојимо да пружимо подршку свој нашој деци која остварују запажене резултате на спортским такмичењима широм света.
У име градоначелника др Горана Цветановића и у своје име честитам вам на свим досадашњим успесима са жељом да их у будућности буде још више, изјавила је др Лидија Димитријевић заменик градоначелника. 
Спортско удружење „Победник 016“ је основано марта месеца 2022. И у том кратком временском периоду смо успели да се изборимо и постанемо један од најуспешнијих триатлон клибова у Србији, рекао је  Милан Китановић, тренер и оснивач овог спортског удружења.
Андрија Стојиљковић, такмичар и триатлонац, који има 17 година, који се овим спортом бави 4 године и осваја много медаља на државним и међународним такмичењима, захвалио се граду Лесковцу и градоначелнику Цветановићу на подршци која му много значи и помаже за даљи развој каријере.
„Наставићу да представљам свој град у најбољем светлу на предојећим такмичењима. Овим путем желим да изразим захвалност и својим родитељима који свакодневно усмеравају моје кораке и помажу ми да наставим правим путем.“