ОШ Вук Караџић у Живкову добија нови изглед

Лесковачку Роштиљијаду отвара Жељко Самарџић
03.08.2023.
Испеци, па реци
03.08.2023.
Лесковачку Роштиљијаду отвара Жељко Самарџић
03.08.2023.
Испеци, па реци
03.08.2023.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић обишао је данас са својим сарадницима издвојено одељење ОШ „Вук Караџић“ у Живкову, где су у току радови на енергетској санацији школског објекта, у вредности од 5,3 милиона динара.
Александра Павловић, члан Градског већа града Лесковца, истакла је да је циљ да сва деца на територији града Лесковца имају једнаке услове за школовање, било да живе у самом градском језгру или ван града:
„Тренутно се на школском објекту у Живкову изводе радови на енергетској санацији вредности 5,3 милиона динара. У овај објекат је до сада уложено још 12,5 милиона динара кроз претходне радове.
Подсетићу вас овом приликом и на реконструкцију објекта матичне школе у Печењевцу, где је са преко 5 милиона динара извршена енергетска санација 2019. године. Ова школа је само један у низу објеката на којима се изводе радови имајући у виду да се током летњег распуста врши текуће одржавање. Град Лесковац на челу са градоначелником Цветановићем је посвећен свим школама и издвојеним одељењима без обзира на број ученика.“
Директор школе Вук Караџић у Печењевцу Славиша Николић се захвалио на инвестицијама и додао да је изграђен и терен у Доњој Локошници вредан 6,8 милиона динара.