У Лесковцу отворен нови салон намештаја – Вин намештај

Групу младића који су кренули пешице на великом скупу „Србија наде“ код мотела Предејане дочекао градоначелник др Горан Цветановић
18.05.2023.
Из градског буџета за ЈКП Комуналац и ЈКП Грделица исплаћено преко 16,5 милиона динара
19.05.2023.
У Лесковцу отворен нови салон намештаја – Вин намештај.
На 1200 квадратних метара изложбеног простора у овом салону могу се наћи производи домаћих брендова, али и са иностраног тржишта.
Свечаном отварању салона присуствовао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, који је власницима пожелео много успеха у раду и захвалио им се што су одлучили да своју пословну идеју и визију реализују у свом родном граду. Он је истакао да точак развоја сваке локалне заједнице покрећу породичне предузетничке иницијативе, а породица Настић је пример како се марљивим, поштеним радом и високом пословном етиком могу постићи велики пословни успеси.
„У привредном амбијенту Лесковца за породицу Настић знамо од 2005. године, откад постоји и успешно послује њихова фирма Вин у Номаници, која се бави производњом трпезаријског намештаја – столова и столица. Своје производе извозе на регионално и европско тржиште и бележе сталан раст прихода.
Због успешног пословања у производној делатности, у којој запошљавају 27 наших суграђана, Настићи су одлучили да своје пословање надограде и отварањем овог продајног салона. У опремање овог објекта уложено је око 90 милиона, а у њему ће посао за почетак наћи још седморо Лесковчана“, навео је градоначелник Цветановић и подвукао да је Лесковац град са позитивним пословним окружењем, о чему сведочи и БФЦ сертификат са 96,33% испуњености критеријума, али и чињеница да у њему породични бизниси расту и напредују.
Ненад Настић, власник компаније ВИН, истакао је да ће конкуретност свог салона намештаја обезбедити квалитетом понуде. Он је навео да су се за локацију салона (стари грделички пут) одлучили јер се налази у делу града који је у потпуности инфраструктурно опремљен (канализацијом, водом, струјом, асфалтним прилазом).
Подсећамо, средствима из градског буџета у износу од 45,3 милиона динара изграђена је водоводна и канализациона мрежа у овом делу града, а реконструисан је и пут Лесковац–Власотинце, за који је издвојено 283,3 милиона динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос