Групу младића који су кренули пешице на великом скупу „Србија наде“ код мотела Предејане дочекао градоначелник др Горан Цветановић

Ухапшен због 13 грама кокаина, пуштен уз новчану казну
18.05.2023.
У Лесковцу отворен нови салон намештаја – Вин намештај
19.05.2023.
Ухапшен због 13 грама кокаина, пуштен уз новчану казну
18.05.2023.
У Лесковцу отворен нови салон намештаја – Вин намештај
19.05.2023.
Група младића која је из Косовског Поморавља кренула пешице пут Београда како би на великом скупу "Србија наде" 26. маја пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, направила је предах у мотелу Предејане где их је дочекао председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић.
Он је похвалио подухват момака и рекао:
"Браћо наша, поздрављамо вас у име Лесковца и целе Србије и председника Александра Вучића. Дугујемо вам велику захвалност на енергији и љубави коју поседујете у неограниченим количинама у ономе што радите јер на тај начин браните
територијални интегритет и суверенитет наше земље. Надамо се да ћемо 26. маја бити сви заједно испред Народне скупштине да подржимо политику председника Александра Вучића и да покажемо да је "Србија наде" Србија садашњости, али и Србија будућности. Желимо вам пуно здравља и среће и пружамо пуну подршку јер сте млада и енергична екипа. Заједнички настављамо пут просперитета, пут будућности и чувамо Косово и Метохију у оквиру наше земље, јер су територијални интегритет и суверенитет наше земље, наш примарни и доминантан циљ."
Далибор Јанковић један од учесника овог подухвата, рекао је:
С обзиром на то да знамо пут и мотив и који је циљ, а то је подршка председнику Александру Вучићу, ништа нам није тешко. Изгураћемо истим темпом као што смо и од почетка кренули, чувамо једни друге и тако ћемо и до краја.
Александар Коцомановић, пореклом из Лесковца, најмлађи учесник овог подухвата има само 18 година. Он је ученик Гимназије из Шилова, бави се фотографијом и фудбалом и каже да му пут не представља проблем јер је са другарима, да има воље и жеље и енергије да иде напред и пружи подршку председнику Вучићу на предстојећем великом скупу.