2.9 милиона динара за асфалтирање улице Бранка Крсмановића

„Ђура вет“ отворио још један објекат
24.04.2023.
Завршени радови на реконструкцији базена
25.04.2023.
Приводе се крају радови на асфалтирању и уређењу улице Бранка Крсмановића у насељу Раде Жунић. Градоначелник града др Горан Цветановић са сарадницима обишао је радове и том приликом се обратио мештанима те улице речима:
"Доказ да смо посвећени сваком центиметру путева у граду су управо ови радови, на овој саобраћајници, која је значајна за све мештане овог насеља.
Говорећи о овом делу града подсетићу вас да је у протеклом периоду постављена водоводна мрежа са улагањем од око 800 хиљада динара, и на самој улици Раде Жунић ЛЕД осветљење у вредности од 11,77 милиона динара.
Циљ локалне самоуправе нашег града је да што више улица буде уређено савременим асфалтом, како би биле безбедније за све учеснике у саобраћају и град располагао квалитетном саобраћајном инфраструктуром, јер без саобраћајне инфраструктуре не можемо рачунати на економски раст и развој нашег града.“
 
Директор предузећа ЈП Урбанизам и изградња, главни и одговорорни за стање на улицама нашег лепог града Лесковца, Новица Величковић је изјавио:
„Ова улица је била неасфалтирана и без решеног наводњавања, те смо након комплетирања документације започели радове. Овде је извршена уградња тампона од шљунка и туцаника, затим уградња ивичњака. Постављени су нови гајгер сливници, нивелисани шахт поклопци и асфалтирањем, које се завршава данас, радови ће бити комплетирани.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *