2.9 милиона динара за асфалтирање улице Бранка Крсмановића

„Ђура вет“ отворио још један објекат
24.04.2023.
Завршени радови на реконструкцији базена
25.04.2023.
„Ђура вет“ отворио још један објекат
24.04.2023.
Завршени радови на реконструкцији базена
25.04.2023.
Приводе се крају радови на асфалтирању и уређењу улице Бранка Крсмановића у насељу Раде Жунић. Градоначелник града др Горан Цветановић са сарадницима обишао је радове и том приликом се обратио мештанима те улице речима:
"Доказ да смо посвећени сваком центиметру путева у граду су управо ови радови, на овој саобраћајници, која је значајна за све мештане овог насеља.
Говорећи о овом делу града подсетићу вас да је у протеклом периоду постављена водоводна мрежа са улагањем од око 800 хиљада динара, и на самој улици Раде Жунић ЛЕД осветљење у вредности од 11,77 милиона динара.
Циљ локалне самоуправе нашег града је да што више улица буде уређено савременим асфалтом, како би биле безбедније за све учеснике у саобраћају и град располагао квалитетном саобраћајном инфраструктуром, јер без саобраћајне инфраструктуре не можемо рачунати на економски раст и развој нашег града.“
 
Директор предузећа ЈП Урбанизам и изградња, главни и одговорорни за стање на улицама нашег лепог града Лесковца, Новица Величковић је изјавио:
„Ова улица је била неасфалтирана и без решеног наводњавања, те смо након комплетирања документације започели радове. Овде је извршена уградња тампона од шљунка и туцаника, затим уградња ивичњака. Постављени су нови гајгер сливници, нивелисани шахт поклопци и асфалтирањем, које се завршава данас, радови ће бити комплетирани.“